We hebben al sinds de oprichting van Nusa Indah 3 personen in vaste dienst: Komang Novi is onze manager en verantwoordelijk voor t reilen zeilen van de villa, samen met een hulp zorgt ze voor het schoonhouden van villa en Lumbung, verzorgt ze het eten (ze kookt en serveert graag Balinees maar ook westers), boeken van trips, wasgoed en helpen met verdere wensen. Komang verzorgt op verzoek ontbijt en lunch of diner. Etenswaren en specerijen worden op de markt gekocht (u betaald lokale prijzen). Haar kookkunsten zijn subliem! Vooral als ze de vrije hand krijgt zet ze u zulke lekkere spijzen voor…

Om haar niet te over belasten maakt ze voor u of ontbijt en lunch en gaat ze om 17.00 naar huis of ze maakt ontbijt, u zorgt zelf voor de lunch en komt ze terug in de avond om voor u het diner te bereiden.

Ketut is onze tuin-en zwembadman , hij onderhoudt de tuin, terras en het zwembad. Hij laat u graag zien wat er in de tuin staat en indien u wil en het seizoen is er haalt hij de kokosnoten uit de boom en kunt u vers kokossap drinken.

Putu is verantwoordelijk voor de bewaking en is van 18-00 tot aan 6.00 aanwezig om over uw veiligheid te waken.

Bij meer dan 6 gasten zijn er 3 extra personeelsleden beschikbaar in part time dienstverband om bij te springen

Het personeel heeft een apart verblijf voor ontspanning, pauze en eigen sanitair. Hun werk activiteiten zijn niet storend.