In het noorden ervaart u de sfeer van de unieke Balinese hindoe cultuur. Nusa Indah ligt aan de Jalan Melati in het plaatsje Dencarik op enkele km van Lovina en Singaraja. Deze steden zijn bekend op Noord Bali en hebben vele winkels, restaurants en bars.

De meeste restaurants in Lovina bieden gratis haal- en breng service. In de villa is een klapper met vermelding van deze restaurants maar ook andere bezienswaardigheden zoals tempels, vulkanen, watervallen, dolfijnen spotten, golfbaan en wandel / trek tochten (met gids) door de rijstvelden. Ook de massages mag u niet overslaan.

Komang zal u graag helpen met advies.

Als je van duiken en snorkelen houdt zijn er volop mogelijkheden bv Menjangan, Tulamben maar ook voor de kust van Lovina. Er zijn PADI duikscholen met verhuur van duikmateriaal in Lovina. Het is ook mogelijk om de eerste les in het zwembad van de villa te regelen.

De Bali zee is het zwemgebied van vele dolfijnen en vanaf het strand bij onze villa is een boottrip eenvoudig en makkelijk geregeld en als u geluk heeft zijn ze soms te zien vanaf het strand.