Like on on facebook!

Stay in our luxurious villa in the authentic north Bali.
The perfect choice for an unforgettable vacation."As if we were living with the gods, living in a fairy tale"

The villa, guest house and our spaciously set up garden bordering the sea, gives full privacy and relaxation.
For any more questions contact us!


(press the'HD' button if the video clip doenst start)


Website in English Website in het Nederlands
PAGE: 1, 2, 3, 4
Jul 2010
‘Toen we ’s ochtends wakker werden dacht ik nog dat we droomden. We zijn ’s avonds aangekomen, dus het was al donker, dus behalve het mooie huis hadden we nog niets gezien van het zwembad, de mooie tuin en de zee. Gelukkig zijn niet alle dromen bedrog. Wat een droom van een huis, omgeving en vooral niet te vergeten, wat een droom aan personeel!!! Komang novi, zo zorgzaam, geïnteresseerd en vrolijk (Frits en Mieke, jullie mogen wel heel erg blij zijn met zo’n betrouwbare, serieuze kracht). De andere Komang is trouwens ook een schatje en dan Putu de nachtwaker maakte ’s avonds na het eten leuke dingen van palmblad of voetbalde met de kinderen. We hebben hier fantastische, onvergetelijke weken gehad met onze kinderen en kleinkinderen en zullen nog jaren met heel veel plezier terugdenken aan deze mooie tijd.”

Jul 2010
“In schril contract met het zuiden van Bali kwamen we in de rustige villa aan. Als uitvalspositie om het noorden te ontdekken leent de villa zich uitstekend. Stappen in de Volcano tussen de locals (alleen op zaterdag), kampvuur op het strand met de band van de Sing-ken-ken bar (Lovina). Een snorkel tocht bij ‘ Menjangan-island (stop bij de apen onderweg), en niet te vergeten de jungle tocht. Kort gezegd, het was weer geweldig. De staf was top en hopen nog een keer terug te komen…”

Jul 2010
“Wat een prima verzorging was het en het eten was zo lekker!! Nog nooit zoveel gezwommen en gelezen. Veel ondernomen: massages (bij het zwembad), holy watersprings, tempel, jungle tocht, schildpad eiland. Een Balinese avond, genoten van de zonsondergang, zo mooi… Kortom, het was een geweldige vakantie namens ons allemaal.”

Jun 2010
“In een woord ‘ geweldig’ zowel ’t personeel als de lokatie. ’n zalige vakantie, een hemel op aarde.”

Apr 2010
“Onze kinderen zullen hun voetbalvriendjes, die dagelijks na school kwamen voetballen op het strand, ook missen…”

Mar 2010
“Het is gewoon onmogelijk om origineel te zijn, als vorige gasten alles al de hemel in hebben geprezen: de prachtige villa, het geweldige personeel, het heerlijke eten, de prima verzorging!”

Feb 2010
“Maar vooral moeten we ook Komang bedanken voor de fantastische maaltijden die ze voor ons heeft gemaakt. We hebben ook gezellig met Komang over het leven op Bali gesproken en daardoor weer veel geleerd over het leven van de Balinezen. Ketut de tuinman maakt van de tuin een paradijs waarop elke luxe golfbaan jaloers zal zijn, en Putu, de guard, heeft ons heerlijk rustig laten slapen.“'

Feb 2010
“Mijn eerste dagen in Kuta had ik nog wel mijn twijfels over het eiland, maar verder richting het Noorden lieten ze mij de schoonheid van Bali zien en eenmaal hier ben ik helemaal in een sprookje terecht gekomen! Wat een heerlijke plek.”

Jan 2010
“Hallo Frits en Mieke, wat een geweldige villa en zeer gastvrij personeel. De hele week is er goed voor ons gezorgd. We hadden helaas het weer niet echt mee, maar desondanks lekker relaxed.”

Okt 2009
" The beautiful weather. the luxurious and stylish decorated villa but most of all the warm kind staff of the villa itself has truley warmed our hearts."

Okt 2009
"'Wat een geweldige villa. Heerlijk dat geluid van de zee de hele dag. We hebben een lekkere relaxte tijd hier gehad."

Sept 2009
"Wat een geweldige plek om te verblijven. We hebben elke seconde genoten van de gast vrijheid, het heerlijke huis en zwembad en uiteraad van jullie geweldige staff."

Aug 2009
"Your villa feels like a home. It was great to find a bookcase filled with books whiched pleased us both. We must come back to read the rest of it!"

Aug 2009
"(to the staff) You've made our stay unforgettable. As we were living with the gods, living in a fairy tale."

Jul 2009
"Een prachtig huis met fantastisch uitzicht! Heerlijk relaxed met fantastische service, wat een huis en oh zo heerlijk gegeten."

Jul 2009
"Komend vanuit Sydney Dubai en Nederland: Hebben hier werkelijk een onvergetelijke tijd gehad. Jullie huis heeft al onze dromen overtroffen."

Jul 2009
"For us this experience was unforgetable amazing sometimes almost like a fairy tale. The sound of the sea, the sound of silence, the exclusivity, the nature, all the things we miss in our daily lives you took care as in a way we are not used to."

Jun 2009
''We spent the first few days of our honeymoon in your beautiful villa and the fantastic staff. It couldnt have been a better start of our marriage.''

Jul 2009
''Een huis met ziel, dat beeld hebben wij de hele tijd gevoeld."

Mei 2009
''Een paradijselijk plekje met een prachtig huis met zoveel zorg en aandacht ingericht en aangepakt, het werkt verslavend.''

Okt 2008
"'Onze eerste indrukking waren alsvolgt: ohh ahaa wow! Kortom: echt onder de indruk!!! Wat een wanzinning mooi, stijlvol, knus, luxe en gezellig huis.''

Aug 2008
''Komang en de staff waren warm superlief en legde ons elke dag in de watten met lekkere maaltijden en goede zorgen.''

Jul 2008
'''Dank voor jullie gastvrijheid en jullie prachtige huis! Wij zijn vanuit Australioe gekomen en hebben vaak gezegd, hier moeten we nog eens terugkeren.''
PAGE: 1, 2, 3, 4