Like ons op facebook!

Verblijf in onze luxe villa in het authentieke noorden van Bali.
De juiste keuze voor een onvergetelijke vakantie."Een huis met een ziel"

De villa, guest house en onze ruim opgezette tuin grenzen direct aan zee en geven volop privacy en genot.
Voor meer informatie, email ons!


(druk op de 'HD' knop als het filmpje niet start)


Website in English Website in het Nederlands
PAGE: 1,2, 3, 4
Feb 2011
''Villa Nusa Indah is a small paradise. The warmth and friendliness of the staff is unparallel compared to Dutch standards. The villa is lovely spacious and charming. Swimming in the pool or in the sea is very safe, no corrent. The garden is lovely and extremely well maintained. From the veranda, with the swimming pool, a lust for the eye.''

Feb 2011
''We hebben het super naar onze zin gehad in jullie villa. Het is hier prachtig. Ook jullie staff is fantastisch. De kinderen hebben erg genoten van het zwemmen en ook wij hebben meer gezwommen dan normaal.''

Jan 2011
''Thank you so much for an unforgettable holiday. You’ve made us feel like royalties. The food was so nice we will remember your lovely diner for a long time''

Dec 2010
''Wat een heerlijk huis hebben jullie hier! Een boekenkast waar iedereen gelukkig van wordt. Wij zullen ongetwijfeld terugkeren naar Bali en dan ook naar jullie stulpje, waar we ons met recht thuis hebben gevoeld. ''

Nov 2010
“Het gebeurt ons eigenlijk nooit dat we elders lekkerder slapen dan in ons eigen bed, maar wat een fantastische matrassen hier! Ook hebben we enorm genoten van het mooi aangelegde zwembad, dat aanvoelt als het verlengde van de zee. ’s Avonds lekker op de bale benong, met alleen het geruis van de zee en de sfeerlichtjes in de tuin. Kortom, zalige vakantie!”

Okt 2010
“We hebben al eerder een verhaaltje geschreven in dit boek (14-03-10). Dat betekent dat we het de eerste keer zo fijn hebben gehad dat we snel weer terug wilden komen.”

Okt 2010
“Vanaf de allereerste minuut hebben we het hier naar ons zin gehad in de villa! Wat een heerlijke plek, wat een fijn personeel, vriendelijke mensen, heerlijk eten en erg lekker weer.
Dear Komang, Komang, Ketut en Putuh,
Thank you so much for taking care of us, the house, the garden en our safety!
Komang, I will try to make the fish with mango as delicious as you do. The children are going to miss the nice pancakes in the morning! It was nice to learn from you about your country, religion, people & daily life.”

Aug 2010
“Jullie villa en het personeel heeft aan al onze verwachtingen voldaan. Wij hebben 20 dagen lang van elke dag genoten. Ook van alle ontbijten, smakelijke lunches en diners, die met veel zorg werden klaargemaakt door Komang & Komang. Alle lof voor deze 2 dames die ook de verdere zorg voor het huis keurig regelen. Bedankt voor jullie gastvrijheid in dit prachtige huis.”

Aug 2010
“Dear Komang, Komang, Ketut en Putu,
Thank you very much for enjoying Bali during our stay in this beautiful villa.
Komang novi: Your cooking is excellen, chapeau!! Please go on with experimenting on new recipes. Thanks for being the sunshine in the house.
Komang Sariati: Thanks for your cooking, housekeeping and kindness. Your laughter is very nice!
Ketut: the garden is magnificant, looks perfect and well kept. We enjoyed your smile and will never forget how fast you climbed in the coconut tree.
Putu: the big security man. Thank you for giving us a safe feeling during the night.”

Jul 2010
‘Toen we ’s ochtends wakker werden dacht ik nog dat we droomden. We zijn ’s avonds aangekomen, dus het was al donker, dus behalve het mooie huis hadden we nog niets gezien van het zwembad, de mooie tuin en de zee. Gelukkig zijn niet alle dromen bedrog. Wat een droom van een huis, omgeving en vooral niet te vergeten, wat een droom aan personeel!!! Komang novi, zo zorgzaam, geïnteresseerd en vrolijk (Frits en Mieke, jullie mogen wel heel erg blij zijn met zo’n betrouwbare, serieuze kracht). De andere Komang is trouwens ook een schatje en dan Putu de nachtwaker maakte ’s avonds na het eten leuke dingen van palmblad of voetbalde met de kinderen. We hebben hier fantastische, onvergetelijke weken gehad met onze kinderen en kleinkinderen en zullen nog jaren met heel veel plezier terugdenken aan deze mooie tijd.”

Jul 2010
“In schril contract met het zuiden van Bali kwamen we in de rustige villa aan. Als uitvalspositie om het noorden te ontdekken leent de villa zich uitstekend. Stappen in de Volcano tussen de locals (alleen op zaterdag), kampvuur op het strand met de band van de Sing-ken-ken bar (Lovina). Een snorkel tocht bij ‘ Menjangan-island (stop bij de apen onderweg), en niet te vergeten de jungle tocht. Kort gezegd, het was weer geweldig. De staf was top en hopen nog een keer terug te komen…”

Jul 2010
“Wat een prima verzorging was het en het eten was zo lekker!! Nog nooit zoveel gezwommen en gelezen. Veel ondernomen: massages (bij het zwembad), holy watersprings, tempel, jungle tocht, schildpad eiland. Een Balinese avond, genoten van de zonsondergang, zo mooi… Kortom, het was een geweldige vakantie namens ons allemaal.”

Jun 2010
“In een woord ‘ geweldig’ zowel ’t personeel als de lokatie. ’n zalige vakantie, een hemel op aarde.”


PAGE: 1,2, 3, 4