De Ligging:

In het noorden van Bali, in het plaatsje Dencarik (vlak bij Lovina), bevindt zich onze geheel ingerichte villa, Nusa Indah. Ruimopgezet op 2000m² grond met de tuin direct aan zee en de entree grenzend aan rijstvelden. Vlakbij vindt u de stad Lovina, en op een kwartiertje verder rijden komt u bij Singaraja, de voormalige hoofdstad van Bali. Nusa Indah biedt comfort voor maximaal 8 personen.

De Indeling:

De villa is op Balinese wijze opgezet en voorzien van een volledig ingerichte open keuken met moderne apparatuur. Het beschikt over 2 slaapkamers met twee persoonsbedden en zeezicht. Tevens 1 slaapkamer met 2 eenpersoons bedden. Alle kamers hebben hun eigen badkamer en zijn voorzien van airconditioning.

Het zeer ruime terras biedt ideaal zit- en leefcomfort met volop kussens en geweldig uitzicht op het royale zwembad en de zee.
Rondom het zwembad treft u ligbedden aan, waarop u heerlijk kunt genieten.

De Bale Bengong is een traditie uit het oosten. Een plek om te ontspannen, na te denken, een boek te lezen en rust te vinden. Deze plek is ook ideaal voor het verkrijgen van een massage.


De guesthouse ofwel lumbung is in geheel balinese stijl opgetrokken.
Het biedt nog eens extra ruimte aan voor 2 personen die wat meer privacy wensen. De lumbung bestaat uit een slaapkamer met een tweepersoonsbed en badkamer.
De villa en guesthouse worden nooit separaat verhuurd.

In de villa is wireless internet aanwezig. Tegen betaling kunt u gebruik maken van het internet, hiervoor staat een laptop tot uw beschikking. Op afroep is er een chauffeur 24 uur per dag beschikbaar, die u de mooiste plekjes van het land kan laten zien. Een masseuse staat tot uw beschikking en kan via de staff geregeld worden.


Voor de optimale vakantie combineert Nusa Indah Balinese gastvrijheid in combinatie met westers comfort. Het engelstalig personeel staat klaar voor uw optimale vakantie. Zij dragen zorg voor het schoonhouden, maaltijden en onderhoud van tuin en zwembad. Tevens zijn ze ook het aanspreekpunt voor al uw overige wensen. Zij kennen immers de omgeving als geen ander. Kortom het paradijs in Bali ligt voor u open.

Heeft u nog vragen of wilt u informatie over beschikbaarheid en vervoer van en naar het vliegveld, neem dan contact met ons op!


info@nusaindah.nl